Dit is YouDrum

UNIEK CONCEPT

ERVAREN DOCENTEN

ALLE LEEFTIJDEN

UNIEK CONCEPT

Drumles bij YouDrum draait helemaal om jou. Je krijgt les op jouw niveau en speelt mee met nummers die jij leuk vindt. En je profiteert van een uniek concept. Bij YouDrum werken we elk jaar naar een voorspeelmoment toe:  geen bescheiden concertje voor familie, maar een vette drumvideo die de hele wereld kan zien!   


Op een prachtig drumstel, omringd door microfoons, nemen we in onze eigen professionele studio’s elk jaar een nummer naar keuze op. Dit wordt vanuit meerdere punten gefilmd en bewerkt tot een heuse YouTube drumcover! Het eindproduct is een unieke video die je kan delen met je vrienden, klasgenoten en familie.


Natuurlijk behandelen wij op weg naar de opnames, alle onderwerpen die je mag

verwachten in een drumles: meerdere stijlen en technieken drummen, samenspelen en indrukwekkende fills bedenken. Laat zien wat je geleerd hebt!


ERVAREN DOCENTEN 

Je krijgt les van Zwolle’s meest ervaren drummers, die wekelijks de grootste festivals en

zalen platspelen met bekende Nederlandse artiesten! 

Alle docenten zijn afgestudeerd aan het Conservatorium en didactisch onderlegd. Zij zorgen er niet alleen voor dat je goed les krijgt, maar dat de les ook leuk is. 

Lees verder..


ALLE LEEFTIJDEN

YouDrum is er voor jong en oud, van beginner tot (ver)gevorderd en mogelijk in privé- of duoles.- Benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet? Bekijk dan de twee video's hieronder.

VIDEO

YOUDRUM IN 1 MINUUT

YOUDRUM

in cijfers

86

Leerlingen

6

Docenten

2

Lesruimtes

174

Drumcovers

VIDEO

COVER OPNAMES 2019

VIDEO

DRUMCOVER MILAN

YOUTUBE KANAAL


Bekijk alle 'YouDrum Covers' op het YouTubekanaal van de drumschool.